Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Толстих В.Ю.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Толстих В.Ю. 
Розробка технології помадних цукерок функціональними рослинними інгредієнтами: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / В.Ю. Толстих ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — Одесса, 2002. — 19 с.: рис. — укp.

Досліджено вплив домішок соєвого згущеного молока (СЗМ), модифікованого соєвого згущеного молока (МСЗМ) та вологозатримувальних домішок (ВУД) на технологічні, структурно-механічні, біохімічні, мікробіологічні показники помадних цукерок. Вивчено процес структуроутворення помадних мас з МСЗМ, розроблено новий метод біомодифікацій СЗМ -фруктофуранозидазою хлібопекарських дріжжів, який призводить до зміни вуглеводного складу цукерок стосовно накопичення легкозасвоюваних моносахаридів. Доведено можливість повної заміни лактозовмісної компоненти - коров'ячого згущеного молока на СЗМ та частини патоки на МСЗМ, а також зниження цукроємності виробів на 10 % за умов додавання ВУД. Встановлено, що функціональні рослинні інградієнти підвищують харчову та біологічну цінність цукерок, збагачують їх біологічно активними сполуками. На підставі результатів досліджень розроблено нові технології помадних цукерок.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л863.1-3 +
Шифр НБУВ: РА322472
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського